گروه آموزشی شاکران

مهدی شیروانی

00:00
گروه آموزشی شاکران

مهدی شیروانی

00:00

انار | Pomegranate

The pomegranate (Punica granatum) – انار

The pomegranate (Punica granatum) یا انار گياهى است از تيره انار
درخت انار جزء درختچه ‏ها بوده و ميوه آن خوراكى و داراى مقدار كافى ويتامين(C) و مواد قندى و اسيدهاى آلى مى‏باشد پوست ريشه و ساقه درخت انارتانن فراوان و آلكالوئيدهاى مختلف دارد كه يكى از آنها پله‏تيرين(Pelletierine) است كه بهترين‏ داروى كرم كدو و ساير انگلهاى روده مى‏باشد اين درخت در بيشتر مناطق كشور ايران پرورش داده مى‏شود ميوه آن سرد و تر و ضد بيماريهائى است كه در اثر حرارت عارض شده باشند. براى مداواى ورمهاى گرم داخلى مانند ورم كبد: ورم كليه، ورم ساير احشاء داخلى مصرف مى‏شود.
گاهى در اثر زياده‏روى در بعضى اغذيه يا ادويه‏هاى تند خروج ادرار با سوزش همراه مى‏شود. و يا ممكن است خون آلوده شود كه در هر دو حالت بايد با آب انار يا رب انار مداوا گردد.
انار صفرا را روان و ترشح و دفع آن را آسان مى‏كند.

افرادى كه به گلو درد مبتلا مى‏شوند مى‏توانند گل انار يا پوست ميوه آن را كه داراى مقدارى تانن و اسيدهاى آلى ضدعفونی كننده میباشد با مقدارى برگ مورد و پوست خشخاش جوشانده و آب آن را صاف كرده روزى چند بار غرغره نمايند تا همراه با داروهاى خوراكى بسرعت بيمارى را بهبود بخشد.

چنانكه بيمار مبتلا به كرم كدو و يا آسكاريس يا انگلهاى ديگرى در دستگاه گوارش باشد. مى‏تواند مقدار شش مثقال از پوست ريشه درخت انار را بمدت سه روز ناشتا هر روزى دو مثقال جوشانده و ميل نمايد.

افرادى كه در اثر زخم يا ديگر ناراحتى‏هاى معده استفراغ شديد و مداوم مى‏كنند و هرچه مى‏خورند بالا مى‏آورند اگر انار را با پوست بالاى آتش گذاشته و كباب كنند سپس آب آن را بخورند استفراغ آنان قطع مى‏شود و بعد از رفع استفراغ بايد چند روزى عسل را در آب گرم حل كرده بخورند تا معده و اثنى عشر را پاك كند و بتدريج بخوردن غذا اقدام كنند و از معجون ريوند نيز استفاده كنند البته بعد از اعمال فوق.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *