جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

درباره من

من چه تلاشی هایی کرده ام؟

بنده مهدی شیروانی (شاکران) از سال 1388 برای اولین بار با دکتر روازاده آشنا شدم و از طریق سایت آموزشی ایشان با تغذیه سالم و سبک زندگی سالم آشنا شدم و تصمیم گرفتم سبک زندگی خود و اطرافیان خود را تغییر دهم. به جهت علاقمندی به این علم شریف به دنبال این بودم تا با اساتید دیگر آشنا شوم که خدای هدایتگر به تدریج مرا با اساتید دیگر مانند استاد خدادادی و و استاد عزیزم حسین خیراندیش آشنا ساخت و من هر روز با آگاهی های جدید به پیش می رفتم و از هر استادی مطالبی را می گرفتم و به اطرافیان خود نیز منتقل می کردم. در این سال ها هر کجا کتابی در موضوع علم طب می دیدم تهیه می کردم و می خواندم و روزهای لذت بخشی را پشت سر می گذاشتم. کتاب ارزشمندی که روی آن توقف کردم دانشنامه احادیث پزشکی بود که مرا مصمّم تر ساخت که روی این علم فراموش شده هزینه کنم. علمی که در حوزه علمیه کمرنگ و در دانشگاه علوم پزشکی نسبت به آن رویگردان هستند. سال 1390 به شهر مقدس قم مهاجرت کردم و با اساتید زیادی به صورت حضوری و غیرحضوری آشنا شدم از جمله استاد عزیزم حسین خیراندیش که مباحث کلیدی و اجتهادی فراوانی را از محضرشان آموختم و همچنین استاد سید حسین بنی هاشمی و استاد مهدی صیادی و استاد علی یوسفی که به صورت تخصصی به شاگرد پروری مشغول هستند. بعد از آن بود که کرسی درس استاد تبریزیان در قم دایر شد و با قدرت طب اسلامی بیش از پیش آشنا شدم و اکنون با شهامت توصیه های طبی معصومین علیهم السلام را با درایت و اجتهادی که پیشتر از اساتید آموخته بودم برای نیازمندان بازگو می کنم.

چه راهکار و راه حلی پیدا کردم؟

اکنون که بازار طب سنتی و اسلامی داغ شده و مردم از آن استقبال نموده اند، راهکار اساسی متخصص شدن در این علم است نه این که با نتیجه گرفتن از یک روایت یا تاثیر یک دارو بخواهیم در همه بیماری ها دخالت کنیم و به جای اصلاح ابرو چشم بیمار را کور کنیم. به نظر می رسد برای پیشگیری و درمان هر نوع بیماری ابتدا باید سبک زندگی بیمار را اصلاح کرد و سپس مزاج و سوء مزاج او را تشخیص دهیم و تا جایی که ممکن است با اصلاح تغذیه و موارد دیگر حفظ صحت، او را به مسیر سلامت برگردانیم و اگر لازم شد ابتدا داروهای مفرد و سپس داروهای ترکیبی را برای او توصیه کرد. با توجه به این که بیشتر اساتید طب سنتی و اسلامی به درمان بیماری ها مشغولند، به نظر می رسد اصلاح سبک زندگی مانند تغذیه و خواب و بیداری و پوشش و ظروف و ورزش و اعراض نفسانی و ازدواج در اولویت است. و در موضوع بیماری نیز، تشخیص نوع بیماری و سوء مزاج قبل از تجویز دارو مهم است که گاهی مورد غفلت واقع می شود. بنده از همان اول مخالف روش دارومحوری بودم و همین سبب شد کتاب طب اسلامی با محوریت راهکارهای پیشگیری از بیماری ها را به حول و قوه الاهی تآلیف کنم.

نتایجی که خودم به دست آورده ام؟

در همان اوایل که همراه همسرم با سبک زندگی اسلامی آشنا شدیم، تغذیه خود را تغییر دادیم و نتیجه آن قابل مشاهده بود که بسیاری از بیماری ها از زندگی ما خارج شد و از آن پس به تدریج از مراجعه به طب جدید بی نیاز شدیم مگر به ندرت در موارد اضطراری که جای توضیح دارد. و اکنون بیش از ده سالی که به توسعه و ترویج این علم مشغول هستم، نتایج و رضایتمندی افرادی که به این توصیه ها عمل کردند را به خوبی می بینم.

چه کمکی که برای شما می توانم انجام دهم؟

با توجه به این که بیشتر اساتید طب سنتی و اسلامی به درمان بیماری ها مشغولند، به نظر می رسد اصلاح سبک زندگی مانند تغذیه و خواب و بیداری و پوشش و ظروف و ورزش و اعراض نفسانی و ازدواج در اولویت است که در دفترچه شرح حال گیری به آن پرداخته شده است. و در تشخیص نوع بیماری و سوء مزاج، ابتدا باید قبل از تجویز دارو، به صورت مفصل شرح حال گرفته شود. دفترچه شرح حال گیری در چندین مورد می تواند به شما کمک کند:
- شناخت مزاج سرشتی شما
- شناخت مزاج سرشتی قلب و مغز و کبد و معده شما
- شناخت وضعیت سبک زندگی شما مانند خوردن و آشامیدن
- شناخت نوع بیماری و سوء مزاج شما
- تدابیر و توصیه های غذایی و دارویی و سبک زندگی مناسب با شخص شما